Opvoedkundige Praktijk De Vlinder
Media

Baby's eerste jaren:
Vanaf oktober 2011 heeft Baby's eerste jaren een nieuwe site en zijn de blog's en column van Marcha Verdurmen-van Wijk te vinden via de volgende link: 
http://www.babybladen.nl/index.php?option=com_content&view=category&id=44&Itemid=45 

Radio 2:
Op 11-08-2011 is Marcha Verdurmen-van Wijk te horen op Radio 2 (in de ochtend) nav het artikel de dag ervoor in het Algemeen Dagblad.

Algemeen Dagblad:
In het Algemeen Dagblad van 10-08-2011 staat een artikel genaamd :Help, weer naar school! geschreven door Eefje Oomen. Dit artikel is tot stand gekomen doormiddel van een interview met Opvoedkundige Marcha Verdurmen-van Wijk.

Blog:
Regelematig schrijft Marcha Verdurmen-van Wijk een blog op het forum van baby's eerste jaren (vanaf september 2011) http://www.babybladen.nl/forum/viewforum.php?f=9&sid=da0887d72473860dc393891e66bb341e

Bibliotheek Almere:
Vanaf oktober 2010 geeft Marcha Verdurmen-van Wijk regelmatig verschillende workshops in verschillende bibliotheken in Almere. Via de website van de bibliotheek kunt u zien wanneer, welke locatie en welk onderwerp. Ook kunt u via de website van de bibliotheek online kaarten kopen kosten: l
eden 6,- niet-leden 7,50, duokaart 10,-. klik hier voor meer informatie (uitsluitend verkrijgbaar via de bibliotheek)

Baby's eerste jaren:
Marcha Verdurmen-van Wijk heeft haar eigen geschreven column in magazine Baby's eerste jaren. Het magazine verschijnt 4x per jaar. Haar eerst column kun je lezen in de uitgave van juli 2010.

Radio Noord-Holland:
Marcha Verdurmen-van Wijk is regelmatig te horen op radio Noord-Holland in het programma van Arjan Burggraaf op vrijdagochtend in de op opvoedrubriek.(2009,2010)

Ezeltje Prik:
In mei 2008 komt er weer een nieuwe Ezeltje Prik uit. Dit is gratis krant welke u kunt vinden bij o.a. kinderdagverblijven. In dit nummer kunt u een artikel vinden over de voorkeuren van kinderen voor een bepaalde ouder. Dit artikel is tot stand gekomen doormiddel van een interview met Opvoedkundige Marcha Verdurmen-van Wijk.

SMAK:
In maart 2008 kunt u in SMAK een artikel vinden over gezond eten en gezond bewegen met als hoofdthema: Goed voorbeeld doet goed volgen. Het artikel is tot stand gekomen doormiddel van een interview met Opvoedkundige Marcha Verdurmen-van Wijk. SMAK is een opvoedingsmagazine van het voedingscentrum. Gratis verkrijgbaar bij jeugdgezondheidszorg (consultatiebureaus en schoolgezondheidsteams) en gratis te bestellen bij het Voedingscentrum.

Ouders van Nu:
In het januari (2008) nummer van de Ouders van Nu kunt u weer een artikel vinden waarin Marcha Verdurmen-van Wijk vragen heeft beantwoord van lezers. Het artikel is tot stand gekomen doormiddel van een interview met Opvoedkundige Marcha Verdurmen-van Wijk.

NRC Handelsblad:
Op zaterdag 24 november 2007 heeft er in het NRC Handelsblad een artikel gestaan genaamd: Zeg eens nee. In dit artikel kunt u de mening lezen van Marcha van Wijk over een aantal punten betreffende dit onderwerp. Het artikel is tot stand gekomen doormiddel van een interview met Opvoedkundige Marcha Verdurmen-van Wijk.

Ouders van Nu:
In het september (2007) nummer van de Ouders van Nu, onder de rubriek 'vraag 't de expert', heeft een artikel van Marcha Verdurmen-van Wijk over driftbuien gestaan. Het artikel is tot stand gekomen doormiddel van een interview met Opvoedkundige Marcha van Wijk. Tevens heeft Marcha Verdurmen-van Wijk na aanleiding van dit artikel vragen beantwoord van lezers op de website van Ouders van Nu.

NRC Handelsblad:
Op donderdag 13 september 2007 heeft er in het NRC Handelsblad een artikel gestaan genaamd: School en overheid voeden kind op. In dit artikel kunt u de mening lezen van Marcha Verdurmen-van Wijk over een aantal punten betreffende dit onderwerp. Het artikel is tot stand gekomen doormiddel van een interview met Opvoedkundige Marcha Verdurmen-van Wijk.

Heeft u ook interesse voor een column, interview, blog, radio of tv programma met Marcha Verdurmen-van Wijk? Neem dan gerust contact op.